Depozit

ACASA / SERVICII

AHEAD MARITIME TRANSPORT

Servicii depozitare

În prezent, firma AHEAD MARITIME se poate mândri cu un depozit logistic multimodal, de clasa A, amplasat strategic în incinta portului maritime Constanța Sud Agigea, la distanță mica de terminalul de containere al CSCT-ului.
Depozitul AHEAD MARITIME ofera stocare in doors a mărfurilor în spații de depozitare moderne, cu o varietate de echipamente destinate manipulării mărfurilor de către un personal calificat.
Cele 2 hale includ facilități pentru depozitarea diferitelor categorii de mărfuri, în condiții propice.

Dispunem și de 7300 m2 platformă betonată, destinată depozitării mărfurilor care nu necesită acoperire.
Mărfurile dumneavoastră sunt în siguranță, beneficiind de pază24/24 și de control video permanent atât în interiorul depozitelor, cât și în exteriorul depozitelor (inclusiv cameră cu supraveghere video profesională pe timpul nopții, senzori de mișcare).
Depozitul AHEAD MARITIME clasaA respect standardele europene, având sisteme de stingere a incendiilor și protecție împotriva furtului, pardoseli anti-praf și tavan înalt (10 m).

AHEAD MARITIME TRANSPORT

Depozitul va fi deservit de echipamente noi, productie 2021:

CONTACT

Apelează cu încredere !

Ne poți apela la numărul de telefon sau poți scrie un mesaj la secțiunea de contact.

Servicii oferite Depozit AHEAD MARITIME:

Depozitul AHEAD MARITIME este deservit de un personal calificat, putand opera atat marfa paletizata cat si marfa nepaletizata, piese agabaritice; serviciile noastre vizeaza: