ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ACASA / FAQ

FAQ

Întrebări frecvente

Din păcate nu. Fiecare ETA oferită este sub rezerva “wpagw” (weather permitting all going well). Putem garanta, însă, că vom aviza orice modificare în timp real.
A existat o perioadă în care se confirma acest trend, însă schimbările majore din ultimii 2 ani nu au făcut decât să reconfirme dinamica prețurilor, nicidecum ghidate de o regulă fixă. Așadar, cea mai eficientă metodă rămâne actualizarea constantă a prețurilor din partea echipei noastre de vânzări. .
Pentru a securiza încărcarea sub incidența ofertei confirmate, ideal ar fi ca ETD-ul (estimated time departure) vasului targetat să fie peste minimum o săptămână. Furnizorul are nevoie de un timp realist pentru a putea prelua containerul și încărca marfa, pentru a aduce containerul înapoi în port, a îi face vama, etc. În perioadele aglomerate, booking-urile ar trebui trimise cu cel puțin 2 săptămâni înainte! 2
cargo_slider_1

CONTACT

Apeleaza cu incredere !

Ne poti apela la numarul de telefon sau poti scrie
un mesaj la sectiunea de contact.

    AlEGE O OFERTA

    Alege oferta potrivita pentru nevoile tale !

    Daca vreti o oferta generalizata, completati urmatorul formular in functie de necesitatile dumneavoastra, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp si va vom face o oferta.